Bejelentkezés

E-Napló
  

Kedves szüleink, tanáraink, diáktársaink! Kedves vendégek!

V. M. Sokan álltak már itt, a mi helyünkben, és most mi is ide kerültünk. Hihetetlennek tűnik, hogy így elment a nyolc év. Most itt állunk, készen az útra, amit szeptembertől kezdve járni fogunk.

G. M. Eltelt ez a hosszú idő. Ebben a nyolc évben megtanítottak minket írni, olvasni, számolni. Felkészítettek minket az életre. Tanáraink igyekeztek beleverni a fejekbe a tudományt, hol nagyobb, hol kisebb sikerrel. Szereztünk barátokat, közösséget. Rengeteg kalanddal, élménnyel, tapasztalattal, tudással gazdagodtunk.
Hiányozni fognak az izgalmas órák, a hülyülések a szünetekben, a közös kirándulások.

S. M. Megismertük a betűket, a számokat, az angol nyelvet, a történelmet és még sok mást is.

Sokat tanultunk tanárainktól és egymástól is. Egymásnak beceneveket adtunk, és számos vicc és poén született.

Mégis az egyik legjobb egy "Réti virág" című dal volt, amit hittan órán tanultunk. Felejthetetlen ének volt, sokat nevettünk rajta.

 

V. M. Az általános iskola évei nagyon sok szép emléket tartalmaznak. Nem voltunk végig egy osztály. Volt, aki előbb, volt, aki később csatlakozott, volt, aki elment. Mindenesetre az itt eltöltött évek olyan szép emlékeket adtak nekünk, amiket sohasem felejtünk el. Hiszem, hogy ezek kísérni és segíteni fognak minket egy életen át.

L. T. Ha most visszanézek az itt eltöltött időszakra, olyan, mintha nem is négy évet jártam volna ide, mivel rengeteg új, és egyben kedves élménnyel gazdagodtam.  Olyan értékeket nyújtott nekem a Család iskola, amelyeket máshol nem kaphattam volna meg. Az osztályom? Az osztályom pedig olyan, mintha egy kis család lettünk volna – a gondviselő anyuka és hét gyermeke. Ez az érzés főleg az osztálykirándulásokon csúcsosodott ki.

V. M. Nagyon jók voltak az osztálykirándulások mellett az órák utáni 15 percek, a sikeresen elvégzett feladatok, és jó volt az a hét, sok bolondságra is képes agy, melyek között nehéz volt szomorúnak maradni. Legfőképp azért örülök, hogy egy ilyen osztályom volt, mert ez a közösség is közelebb hozott a néptánchoz, és a népzenéhez. Az órákon kívül is volt lehetőségem zenélni, vagy egy legényest táncolni a táncos társakkal. Táncházakban pedig amit szünetekben gyakoroltunk, azt hasznosíthattuk. Számomra ezek voltak a legmeghatározóbb élmények.

Zs. B. Kedves hatodikosok! Búcsúzúnk tőletek, mi, nagyok. Köszönjük nektek ezt a boldog nyolc évet, jó volt veletek! Sok nagyszerű közös élményben volt részünk, és a nehézségekben is mindig kisegítettük egymást.  Kérünk titeket, jó szívvel emlékezzetek ránk, a tesiórai focizáskor is jussunk majd eszetekbe.
Most ti következtek abban, hogy a legnagyobbak legyetek! Tartsátok ezt kiváltságnak, de ne éljetek vele vissza! Mutassatok példát a kisebbeknek, és ahol csak tudtok, legyetek tanáraitok segítségére!

V. M. Kedves tanáraink! A hosszú munka, sokszor vesződés után megköszönjük a tudást, amit kaptunk. Köszönjük, hogy segítettek a felvételiben, hogy rengeteg versenyre készítettek fel minket, és hogy bármiben a segítségünkre voltak. A tanulmányainkban elért sikerek során a jövőben is tudni fogjuk, hogy honnan indultunk, kik kezdtek oktatni bennünket.

Ezzel búcsúzik a Család Iskolától a 2016/17-es tanév nyolcadik osztálya!

 

 

Napkezdő ima

Dicsértessék a Jézusnak szent neve, szent hétfő. Köszöntelek téged, Istennek szent igéje, Istennek szent eredménye, Istennek szent rendelése, Fényes világ, ki a fényes ez világot megfényesítetted, édes, áldott napom. Adj szerencsés mai napot, boldog munkálatot, értelmes eszet, okosságot, és minden jóra menedőséget. Őrözz meg mái nap, őrözz meg, őrözz meg, őrözz meg. A mái napon nagy szerencsétlenségtől és nagy szomorúságtól, írj bé az Úr Jézus könyvibe, melybe beírtad az egész világ nevit kezdettől végezetig. Ámen

Felhívás

Nyilatkozzunk adónk 1%-áról!
Kedves Barátunk!
Ha befizetett adója 1%-ának felajánlásával a Család Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményt szeretné támogatni, akkor kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot a Gyermekeinkért, Jövőnkért Alapítvány nevére töltse ki. Az alapítvány adószáma: 18962750 - 1 – 20
Az egyháznak adható 1% felajánlásával támogassa iskolánk fenntartóját, a Konstantinápolyi Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Orthodox Exarchátust.
Technikai száma: 0224
Köszönettel: Család Iskolások
image
Fenntartó a Konstantinápolyi Egyetemes Patriarchátus Magyarországi Orthodox Exarchátus

Kiemelt híreink

  • 1

Család Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Cím

Keszthely
Keszthely
Hunyadi utca 3.
Hunyadi utca 3.
8360
8360

Telefon / Fax

Telefon
Telefon: +36 83 320 107
Fax
Fax: +36 83 510 604

Email

email
csaladiskola@csaladiskola.hu